fredag 24 december 2010

Dag 13 - Denna vecka

Går det verkligen att sammanfatta en vecka redan på fredag? Är inte det som att ropa hej innan bäcken korsas, att ställa ut skorna och att ta ut segern i förskott?

(Och vilket intresse har ni egentligen av att veta vad jag, i detalj, har gjort under veckan?)

5 kommentarer:

j_stromberg12 sa...

Jag har ett litet intresse av att veta vad du gjort denna vecka!. För de är på sådant sätt jag får veta vad som hänt i Fredrika socken samt vad min yngre bror har haft förehavanden den gångna veckan!

Anonym sa...

På tal om fredag så måste jag bara vädra mitt hat för ordet "fredagsmys". Jag får rysningar varje gång någon säger att det är dags för fredagsmys eller börjar sjunga reklamlåten. Det ligger i samma kategori som ord som "diskurs" eller "gäddhäng". Blä.

Albin Strömberg sa...

Är det "mys"- eller "fredags"-delen som väcker anstöt? Jag tycker att det är ett ord som bagatelliserar helgen. Släng in en påse chips och fredagen är räddad, liksom.

Anonym sa...

Något sånt ja! Jag tror det är det där att OLW säger indirekt åt mig att det är bara legitimt att mysa på fredagar. Och att hela Sverige ska kollektivt bädda ner sig i sofforna och förenas över en påse chips och Idol. Jag vill kunna välja vilken veckodag jag ska mysa, OLW *hytter med näven*

Albin Strömberg sa...

Väl rutet!