söndag 12 december 2010

Angående kvinnors reaktioner

Det finns säkert ingen som undgått att se det där klippet där en kille filmar sin flickvän som går ape-shit över att hon inte har några kläder att ta med sig till London. Hon skriker, sliter i kläderna och reagerar allmänt som kvinnor kan tänkas göra då hormonernas balansräkning inte går jämnt ut (en ren gissning från min sida).

Som en kontrast gentemot London-resans garderobproblem kan nämnas en annan situation, som Fredrik Wikingsson skrev om på twitter, där kvinnligheten biter tillbaka (bokstavligt talat!). I Wisconsin skulle en man, i ett infall av spontanromantik, kyssa sin fru medan hon satt på toaletten.  Frun blev manisk och bet av mannen tungan samtidigt som hon gjorde en reverterad Paul Gascoigne och grabbade tag i hans testiklar.

Det står ganska klart att någonting i kvinnans huvud "flipped the switch" och att det inte är en normal reaktion över att bli kysst medan man sitter på muggen. Det fanns dessutom crystal-meth med i bilden, varför kvinnans handlande inte kan ses som kristallklart (häh!).

Ny universalregel: Försök aldrig, oavsett situation, kyssa en kvinna som krystar.

Inga kommentarer: